Mondeling advies

Ook zonder grote verbouwing of nieuwe aankopen kunt u al veel bereiken. Kleine veranderingen op het gebied van kleur, sfeer en indeling hebben vaak groots effect. Een mondeling advies kan u hierbij helpen.

Tijdens dit 1,5 uur durende advies kom ik bij u thuis om uw woonwensen te bespreken. Ik geef vervolgens ter plekke advies en gebruik daarvoor een kleurenwaaier en materiaal ideeën om mijn advies te ondersteunen.

Rekening houdend met uw woonwensen zorg ik voor een passend advies waarin desgewenst uw huidige meubels, verlichting, gordijnen, enz.. geïntegreerd zullen worden. U kunt met dit advies meteen zelf aan de slag! Tijdens het (kleur)advies wordt rekening gehouden met lichtinval, ligging en materiaalkeuze.

Mocht u toch nog behoefte hebben aan meer ondersteuning dan kan alsnog een uitgebreider interieur advies uitkomst bieden.

De prijs voor dit advies is € 195,-
Mondeling advies betekent dat er geen uitwerking op papier komt. Deze prijs is op basis van een advies voor één ruimte en is inclusief BTW. Boven de 20 km zal € 0,25 per km in rekening worden gebracht