Persoonlijk contact staat centraal tijdens mijn adviestraject. Daarom hebben we voorafgaande aan het intakegesprek persoonlijk contact via de telefoon en/of email.

Ieder interieuradvies start met een intakegesprek waarbij jouw woonwensen, voorkeuren en eigen ideeën centraal staan. Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn om jouw wensen uit te voeren. Brainstormen over nieuwe ideeën is hierbij belangrijk. Op deze manier kan ik jou/ jullie leren kennen en ook een beeld krijgen van de persoonlijke voorkeur/ stijl en van de ruimte(s) waar u een interieuradvies voor wenst. Daarnaast stemmen we af welke onderdelen er in het interieuradvies terug dienen te komen.

Indien nodig meet ik alvast de ruimte en eventueel de meubels op. Betreft het een nieuw te bouwen woning dan neem ik graag een kopie van de tekening mee.

Ik ga aan de slag met de uitwerking van de afgesproken onderdelen van het interieurplan. Afhankelijk van de wensen is dit advies mbt indeling, kleur, sfeer, verlichting, meubels, woonaccessoires, raambekleding, vloeren, wandbekleding en styling

Tijdens de persoonlijke terugkoppeling presenteer ik het ontwerp en licht ik alle onderdelen mondeling toe. Tevens neem ik stalen of voorbeelden mee voor zover mogelijk van de gekozen producten.

Bij de realisatie van het interieurontwerp kan desgewenst het geheel ondersteund of gecoördineerd worden.

*Bij meer dan 20 km zal kilometervergoeding gerekend worden.